İstanbul’da Antep esintisi ! İtiraf
etmeliyim ki Gaziantep’e gittiğim günden bu güne İstanbul’da sayısız
baklavacıyı ziyaret ettim ve etmeye de devam ediyorum.Bu baklavacılardan sadece
bir tanesine ikinci defa bilemedin üçüncü defa hatta sayısız defa ziyaret
ettim.Neden mi?İstanbul’da makine yağı kullanmadan mis gibi kokan has tereyağı
ile baklava yapan ender yerlerden ve gerçekten lezzetli olmasının yanında bir o
kadar da bol Antep Fıstığı kullanıyorlar
baklavalarında.Belki her gidişimde bir önceki ziyaretimde bulduğum lezzeti
aradım ama İstanbul’da bulunan diğer baklavacıları hiç aramadım.Eğer ki sizde,
lezzetli ve kaliteli bir şeyler yemek için bir yol kat etmeyi göze
alanlardansanız Pendik’te bulunan Gaziburma pişman olmayacağınız bir adres.
No comments :
Post a Comment